Helyi komfort fűtés

Miért jó ez nekem?

Energiatakarékos megoldás helyi komfortfűtésre, lakások, munkahelyek, éttermek, templomok fűtésére!

A képeken látható fűtőtestek mérete 88cm x 28cm, teljesítménye 150W, 1 főre jutó teljesítmény 75W. Egy főre jutó havi fűtés költsége, ha heti egy alkalommal 2 órát fűtünk = 4×2=8 óra, 8x75W= 600W = 0,6kW/ó. Amennyiben 52,- Ft / 1kWó. 52×0,6= 31,2.-Ft fő.
A padok szélén elhelyezett kötődobozon található kapcsolókkal minden fűtőpanel külön-külön kapcsolható, de működtetető hőfokszabályzóval, mozgásérzékelővel is.
Napjainkban egyre több szó esik a fűtésrendszer korszerűsítéséről, az energia-takarékosságról. Nem szeretjük viszont, ha a takarékoskodás a kényelmünk rovására megy.
Az összkomfort fontos számunkra például akkor is, ha templomba megyünk. Nem szívesen hagyjuk ott a meleg szobát azért, hogy legalább egy órát dideregjünk fűtetlen helyiségben. Talán ezért is van az, hogy a nagy hidegekben megcsappan a létszám a templomokban.
Pedig korszerű és költségtakarékos megoldással kellemesebbé tehetjük a hívek számára is.
Költségtakarékos fűtésére megoldás az infra fűtőpanel. A kisteljesítményű lapokkal biztosított az egyenletes hőleadás, az infrasugárnak köszönhetően magasabb a hőérzet alacsonyabb hőmérséklet esetén is. Az infra fűtőpanel környezetbarát, nincs füstje, fénye, nem párásít. Tűzveszélyes felületekre is szerelhető. Templomok esetében ez a padok ülése alatti rész. Gazdaságos, mert 99% hatásfokkal működik, egyszerűen, gyorsan szerelhető, fagyra nem érzékeny, ráadásul a szervezetre is pozitív hatást fejt ki az infravörös sugárzás. Ez a fajtája a hőnek fontosabb a szervezet számára, mint maga a levegő hője. Az infravörös meleg pozitívan befolyásolja a vérnyomást, a veseműködést, a detoxikációt, az emésztést, jótékony hatással lehet a légúti megbetegedésekre, az ízületi panaszokra is.
Az infra fűtőpanel tábla alakú fűtőtest, amelynek a fűtő oldalán a hőkisugárzás maximális, a másik oldalán minimális. A sugárzó felülete igény szerint többféle színű lehet. Az infra panel nagyobb légterű helységek kifűtésére is alkalmas, leggyakrabban mégis lakások, munkahelyek, templomok és csarnokok fűtésére használják, illetve olyan helyen, ahol nem az egész helyiséget kell kifűteni, hanem egy meghatározott helyre szeretnék fókuszálni a hőt.
A hagyományos fűtéssel szemben az infra fűtőpanelekkel elért megtakarítás 30%, átmeneti időszakban 60% is lehet